0737-710.990 0722-374.801

Performante & Afilieri

 
 

REALTOR

Termenul REALTOR® este o marca inregistrata colectiva, ce identifica agentii imobiliari profesionisti, care sunt membri NAR - National Association of REALTORS® si care au subscris la un Cod Etic strict.

NAR - National Association of REALTORS® este cea mai mare asociatie profesionala de agenti imobiliari din lume, cu peste 1,000,000 de membri la nivel mondial, fiind prezenta in 60 de tari.


 
 

CRS

Council of Residential Specialist. Acreditarea CRS, reprezinta simbolul excelentei in segmentul rezidential. Este daca vreti Oscarul agentilor imobiliari specializati in vanzarea proprietatilor de locuit.

Titulatura CRS semnaleaza consumatorilor de servicii imobiliari cat si celorlalti agenti imobiliari ca, acel agent ce poarta insigna CRS, este unul dintre cei mai buni agenti imobiliari.

Din peste un milion de agenti imobiliari membrii NAR, doar 3% sunt Certified Residential Specialist.

 
 

APAIR

Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania.

Principalele Obiectivele ale APAIR sunt:

  • Sa furnizeze servicii de educatie profesionala, cu scopul de a ridica standardele de practica in domeniul imobiliar si de a proteja dreptul de proprietate imobiliara in interesul publicului larg.
  • Sa promoveze si sa mentina standarde inalte de conduita in tranzactiile imobiliare.
  • Sa formuleze si sa promulge un Cod Etic pentru membrii APAIR
  • Sa creeze si sa protejeze, pentru beneficiul membrilor sai si cu scopul individualizarii acestora in piata specifica, o marca de servicii distincta pentru serviciile de natura imobiliara furnizate de membrii Asociatiei
  • Sa informeze publicul privind avantajele colaborarii cu un un membru APAIR si sa incurajeze Membrii APAIR sa utilizeze marcile si insemnele APAIR.
  • Sa initieze, sa sustina si sa promoveze initiative legislative in domeniul imobiliar.
  • Sa reprezinte interesele membrilor sai fata de organele administratiei centrale si locale de stat.
  • Sa reprezinte interesele membrilor sai in relatiile cu asociatiile si organizatiile existente pe plan national si international in domeniile de interes ale APAIR.
  • Sa asigure si sa promoveze relatiile de cooperare intre membrii sai, inclusiv prin infiintarea si sprijinirea de Servicii de Listare Multipla locale (MLS APAIR).
  • Sa organizeze sau sa contribuie la infiintarea si organizarea unei institutii de arbitraj specializate in solutionarea litigiilor din domeniului imobiliar.
 
 

ASEI

Asociatia de Standarde si Etica Imobiliara

Angajamentul agentilor membri:

In calitatea noastra de membri A.S.E.I., ne angajam: Sa protejam interesul beneficiarilor de servicii imobiliare din comunitatea noastra si sa extindem posibilitatea de a se bucura de colaborarea cu noi; Sa fim onorabili si onesti în toate relatiile; Sa cautam sa ne reprezentam clientii cat mai bine prin dezvoltarea cunostintelor si competentelor noastre; Sa datoram loialitate fata de toti clientii; Sa fim in spiritul regulii de aur – “Fa pentru ceilalti ceea ce ai vrea sa faca ei pentru tine” Totul pentru a servi cat mai bine comunitatea noastra locala, beneficiarii de servicii imobiliare. Comportamentul nostru va fi ghidat de Codul Etic al agentului imobiliar si in conformitate cu idealurile si a standardelor sale înalte.

 

 

SRS

Acreditarea SRS, sau agenti imobiliari care reprezinta elita imobiliara. Agentii acreditati SRS sunt specialisti in deservirea Vanzatorilor si inteleg importanta pregatirii proprietatii in obtinerea celor mai bune conditii de piata. Specializarea in domeniul rezidential este un atu al agentilor imobiliari acreditati SRS deoarece acestia folosesc cele mai elaborate tehnici de prezentare, colaborare sau negociere cu mult mai eficiente fata de majoritatea pietei. 

 

 

 

ABR

Aceasta acreditare este adresata agentilor imobiliari focusati in deservirea cumparatorilor. Daca veti lucra cu un agent ABR veti obtine metode elevate, abilitati in cunoasterea nevoilor cumparatorilor de proprietati imobiliare. Specialisti in lucrul cu cumparatori, agentii ABR folosesc cel mai bine resursele alocate cumparatorilor. Agentii ABR sunt focusati exclusiv pentru deservirea cumparatorilor!

 

 

 

 

 

SUNTEM MANDRI CA FACEM PARTE DIN ACESTE ORGANIZATII!

Primiti de la Noi Sfaturile Gratuite ale Saptamanii!

INCEPETI DE AICI

Name *
Email *
Phone
 

ACCES INSTANT!