0737-710.990 0722-374.801

Sistemul nostru de Newsletere

Este dreptul dumneavoastra sa fiti o Persoana Informata!

 

Sistemul nostru de newslettere intern este Gratuit pentru vizitatorii site-ului nostru. Newsleterele noastre au rolul de a informa publicul despre piata imobiliara locala, astfel incat in momentul in care lucreaza cu un agent imobiliar sa stie sa ia cele mai bune decizii si in cunostinta de cauza.

Continutul acestora poate fi diferit in functie de necesitatile dumneavoastra. Sunteti un potential Cumparator? Aici sunt sfaturile saptamanale pentru dumneavoastra.

Vreti sa vindeti o proprietate si doriti mai multe informatii? Aici gasiti informatiile saptamanale care sunt necesare unui  Vanzator.

Ati avut un contract cu un agent imobiliar si acesta a expirat fara sa se intample nimic? Sunteti un Listing Expirat? Aici poate gasiti un nou start fresh pentru dumneavoastra.

Vreti doar sa aveti informatii generale despre piata imobiliara locala? Avem aici Informatii Generale saptamanale si pentru dumneavoastra:

 Sunteti interesati de o cariera imobiliara, sau deja activati in domeniu si simtiti nevoia de o schimbare, va intereseaza sa excelati in domeniu? Aici puteti gasi informatii saptamanale care pot influenta Cariera Ta.

Bonus: Pe langa informatiile saptamanale gratuite, mai beneficiati de inca doua newsletere lunare, unul cu cele mai noi proprietati intrate in piata si unul cu alte informatii imobiliare valoroase.

 

Primiti de la Noi Sfaturile Gratuite ale Saptamanii!

INCEPETI DE AICI

Name *
Email *
Phone
 

ACCES INSTANT!