0737-710.990 0722-374.801

Termeni si Conditii

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI PRACTICI DE SERVICII
ACROPOLA Real Estate Brokerage

Datele de identificare:
ACROPOLA Real Estate Brokerage S.R.L.
B-dul Mamaia 135-137, Constanta
Cod Postal 900590
Cod Unic de Inregistrare: 34502060
Registrul Comertului: J13/985/2015

NOTA DE INFORMARE

Intrebari si raspunsuri esentiale

Va multumim ca vizitati acest website. Speram sa fiti incantati sa aflati mai multe despre ACROPOLA Real Estate Brokerage si politica serviciilor noastre.
Respectam dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi sub aceasta forma. Atunci cand interactionati cu noi, exista posibilitatea sa ne furnizati informatii care sa ne ajute sa va identificam (de ex. nume, e-mail, adresa, numar de telefon). Aceste informatii sunt cunoscute sub denumirea de „date personale”.
Mai jos aveti o descriere ampla asupra practicilor noastre de confidentialitate on-line, accesati cu un simplu click pe oricare dintre din cele de mai jos:

Scopul politicii de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate se aplica datelor cu caracter personal pe care le colectam despre dumneavoastra cu scopul de a funiza produsele si serviciile pe care le oferim.
Am implementat astfel aceasta politica de confidentialite cu scopul de a va informa asupra modului in care ACROPOLA Real Estate Brokerage colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal pe toate website-urile ACROPOLA Real Estate Brokerage, inclusiv acest website.
Prin folosirea acestui site, va manifestati acordul cu privire la practicile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de Confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face oricand modificari la aceasta Politica de Confidentialitate. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Puteti oricand sa revedeti aceasta Politica de Confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

Datele cu caracter personal colectate de catre ACROPOLA Real Estate Brokerage

 • ACROPOLA Real Estate Brokerage poate colecta date despre dumneavoastra dintr-o varietate de surse, precum:
  interactiuni online sau electronice cu ACROPOLA Real Estate Brokerage, inclusiv prin alte site-urile ACROPOLA Real Estate Brokerage, SMS-uri, site-uri de socializare, precum si Social Media interactiuni offline cu ACROPOLA Real Estate Brokerage, inclusiv prin campaniile de marketing online, evenimente organizate, etc.interactiuni cu continutul online al site-ului, precum publicitatea proprietatilor imobiliare pe care ACROPOLA Real Estate Brokerage sau furnizorii sai, il furnizeaza prin intermediul website-urilor sale.
 • Date pe care le colectam atunci cand interactionati cu site-urile ACROPOLA Real Estate Brokerage
  Noi utilizam cookie-urile sau alte modalitati de stocare automata a datelor pentru a colecta anumite tipuri de informatii pe care dumneavoastra le furnizati in momentul in care interactionati cu site-urile ACROPOLA Real Estate Brokerage. Va rugam sa vedeti Politica noastra referitoare la cookie-uri.
 • Date colectate din alte surse
  Exista posibilitatea ca noi sa colectam informatii despre dumneavoastra din alte surse in scopul furnizarii serviciilor noastre. Aceste surse includ parteneri ACROPOLA Real Estate Brokerage, surse publice si site-uri de social media. Aceste informatii pot include:
  – date de contact
  – rice date personale care sunt parte din profilul dumneavoastra creat pe o retea de socializare terta (precum Facebook; Instagram; Twitter, etc) si careia ii permiteti sa imparta aceste date personale cu ACROPOLA Real Estate Brokerage. Asa puteti intelege modul in care datele dumneavoastra personale, dintr-o retea de socializare, pot fi folosite in scopuri de publicitate.

Datele cu caracter personal ale minorilor

ACROPOLA Real Estate Brokerage nu solicita sau colecteaza in mod intentionat date personale de la minori. Serviciile noastre nu se adreseaza acestora. Totusi daca aflam ca am colectat in mod accidental date personale de la un minor, vom scoate acele date in cat de repede posibil.

Cu ce scopuri colecteaza si utilizeaza ACROPOLA Real Estate Brokerage datele dumneavoastra cu caracter personal?

In general, toate informatiile colectate sunt utilizate in scopul prevazut, pentru care le-ati trimis catre noi, mentionat in momentul colectarii sau in politica de confidentialitate. ACROPOLA poate utiliza datele dumneavoastra personale intr-unul din urmatoarele scopuri:

 • Achizitia de servicii imobiliare ACROPOLA Real Estate Brokerage – Unele dintre site-urile noastre pot permite accesarea de servicii ACROPOLA Real Estate Brokerage prin intermediul unui formular de intentie in acest sens. Daca solicitati serviciile ACROPOLA Real Estate Brokerage pe aceste formulare, vi se va cere sa furnizati informatiile dumneavoastra de identificare a proprietatii sau alte informatii de contact de baza (de exemplu, telefon, adresa de e-mail). Aceste informatii sunt utilizate pentru pentru a confirma primirea mesajului dumneavoastra.
 • Intretinerea contului – pentru crearea si intretinerea conturilor dumneavoastra pe site-ul ACROPOLA Real Estate Brokerage, inclusiv prin intermediul programelor de fidelizare si loialitate asociate cu contul dumneavoastra (daca va fi cazul).
 • Comunicari de marketing – ACROPOLA Real Estate Brokerage colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra personale pentru comunicari comerciale precum email, SMS sau comunicari prin posta doar daca va manifestati interesul in acest sens. Aceste comunicari de marketing va vor tine la curent cu cele mai noi stiri, evenimente, oferte speciale si promotii oferite de marcile si serviciile ACROPOLA Real Estate Brokerage care va pot interesa. Va puteti dezabona oricand de la primirea unor astfel de comunicari de marketing prin e-mail sau SMS, prin urmarea instructiunilor de dezabonare oferite in fiecare astfel de comunicare. Urmatoarele puncte ofera informatii suplimentare despre anumite caracteristici de pe website-urile ACROPOLA Real Estate Brokerage:
  • Newslettere si e-mail-uri – Daca ne furnizati adresa dumneavoastra de e-mail si/sau adresa postala (fie ca parte a inregistrarii pe site-ul nostru general sau pentru un e-book sau alte surse de comunicare specifice), datele de contact pe care le furnizati vor fi utilizate pentru a va trimite newsletter-ul solicitat. Aceste materiale pot veni sub forma de e-mail sau posta, in functie de website-ul pe care va inregistrati si de informatiile pe care le furnizati in timpul inregistrarii.
  • Formulare si Sondaje – Exista diverse tipuri de formulare sau alte sondaje care pot fi efectuate pe site-urile ACROPOLA Real Estate Brokerage. In aceste cazuri (cum ar fi in timpul crearii unui cont), putem colecta aceleasi informatii si combina cu informatiile personale.
  • Caracteristicile interactive – Putem oferi elemente interactive care va permit sa postati sau sa publicati mesaje, imagini pe site-urile noastre. Retineti ca, daca alegem sa postam un mesaj sau o imagine pe care ni le-ati oferit prin intermediul uneia dintre aceste caracteristici, putem posta, impreuna cu imaginea sau mesajul, anumite informatii despre dumneavoastra, cum ar fi orasul si statul de resedinta sau adresa proprietatii.

Cum este colectata Informatia Personala a Clientilor

Cea mai mare parte a Informatiilor Personale vor fi colectate direct de la Client, prin contracte si celelalte documente completate (Contract de Listing, Precontractul de vanzare-cumparare, Contractul de Inchiriere, Declaratia Proprietarului despre Proprietate, Contractul de Agentie Exclusiva pentru Cumparare) si prin discutiile pe care AGENTUL IMOBILIAR le va avea cu Clientul. Alte informatii pot fi colectate din alte surse cum ar fi autoritatile statului si autoritatile publice locale (Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, Primaria, etc.), institutii financiare, banci etc.

De ce sunt colectate, utilizate si furnizate informatiile personale ale Clientilor?

Informatiile Personale pot fi colectate, utilizate si furnizate in urmatoarele scopuri:

 • Pentru a le permite AGENTILOR IMOBILIARI sa estimeze valoarea Proprietatii Imobiliare.
 • Pentru a promovara Proprietatea Imobiliara in vederea vanzarii/schimbului/inchirierii acesteia prin Listarea in MLS.
 • Pentru a promova Proprietatea Imobiliara in vederea vanzarii/schimbului/inchirierii acesteia prin orice mijloace media (tiparite, electronice, audio, video, etc).
 • Pentru a il ajuta pe Client/Beneficiar sa gaseasca o Proprietate Imobiliara potrivita pentru a o cumpara sau inchiria.
 • Pentru a facilita incheierea Tranzactiei Imobiliare, prin colaborarea cu institutiile financiare, persoanele abilitate sa ofere consultanta juridica, autoritatile statului, autoritatile locale, etc.
 • Pentru a permite Serviciului de Listare Multipla, Membrilor si Utilizatorilor sai, sa realizeze statistici curente si istorice asupra vanzarilor si preturilor Proprietatilor Imobiliare si ratelor chiriilor, si sa realizeze analize de piata comparative.
 • Pentru astfel de scopuri, Informatiile de Listing si informatiile despre Tranzactia Imobiliara vor fi retinute de Serviciul de Listare Multipla si dupa ce Tranzactia Imobiliara a fost incheiata, Contractul de Listing a expirat sau Clientul/Beneficiarul a cumparat sau inchiriat o Proprietate Imobiliara.
 • Pentru aplicarea codurilor de conduita profesionala si etica pentru AGENTUL IMOBILIAR
 • Pentru a respecta cerintele legale si a actiona conform imputernicirilor.

Colectarea, utilizarea si furnizarea informatiilor conform celor de mai sus sunt o necesitate a relatiei AGENTILOR IMOBILIARI cu Clientii si Beneficiarii.

Pot fi informatiile Clientilor si Beneficiarilor colectate, utilizate si furnizate pentru alte scopuri?

Da, informatiile clientilor si consumatorilor vor fi totodata colectate, utilizate si furnizate pentru urmatoarele scopuri:

 • AGENTUL IMOBILIAR  i-ar putea contacta in viitor pentru a verifica daca la un anumit moment vor avea nevoie de serviciile sale imobiliare.
 • AGENTUL IMOBILIAR  i-ar putea contacta pentru a le furniza informatii despre alte produse sau servicii care i-ar putea interesa.
 • Alti AGENTI IMOBILIARI I-ar putea contacta pentru a verifica daca la un anumit moment clientii vor avea nevoie de serviciile lor imobiliare. Clientul/Beneficiarul care nu va mai dori in viitor ca Informatia Personala sa fie folosita in scopurile indicate mai sus, va trebui sa informeze despre aceasta Agentia Imobiliara.

Cui dezvaluie ACROPOLA Real Estate Brokerage datele dumneavoastra cu caracter personal si de ce?

 • ACROPOLA Real Estate Brokerage nu va divulga niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal unei organizatii de afaceri apartinand unui tert care intentioneaza sa le foloseasca in scopuri de marketing direct daca dumneavoastra nu v-ati dat in mod expres consimtamantul in acest sens. ACROPOLA Real Estate Brokerage poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor prestatori din cadrul AROPOLA Real Estate Brokerage. De asemenea, ACROPOLA poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal unor terti din afara companiei, dar strict limitat la urmatoarele situatii:
  • Transferuri de date juridice si de afaceri – Am putea dezvalui, de asemenea, informatiile dumneavoastra personale, daca ni se cere acest lucru prin lege, sau in cazul in care, in opinia noastra de buna credinta, o astfel de actiune este in mod rezonabil necesara pentru a ne conforma procedurilor legale, pentru a raspunde la orice pretentii, sau pentru a proteja siguranta sau drepturile ACROPOLA Real Estate Brokerage ale clientilor sai, sau a publicului.
  • In caz de fuziune sau achizitie integrala sau partiala a ACROPOLA Real Estate Brokerage de catre o alta societate sau in cazul in care ACROPOLA Real Estate Brokerage vinde sau instraineaza toate sau o parte din afaceri, dobanditorul ar avea acces la informatiile mentinute de ACROPOLA Real Estate Brokerage care ar putea include informatii cu caracter personal, in functie de legislatia aplicabila. In mod similar, informatiile personale pot fi transferate, ca parte a unei reorganizari, proceduri de insolventa, sau a unui alt eveniment similar, in cazul in care este permis de si realizat in conformitate cu legea aplicabila.
 • In limitele stabilite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, informatia personala a Clientului si/sau Beneficiarului poate fi accesata de sau furnizata catre Serviciul de Listare Multipla (MLS) prin personalul sau, Membrii MLS, Utilizatorii MLS, Clientii si Beneficiarii lor, cat si catre alti agenti imobiliari si clientii acestora, catre autoritatile statului si autoritatile publice locale, institutiile financiare, persoanele abilitate sa ofere consultanta juridica, furnizorii de servicii complementare Serviciului MLS, Serviciile de Listare Multipla Asociate, publicul larg; furnizarea sau accesul informatiei se poate face pentru scopurile descrise mai jos. Nu toate informatiile Clientilor si/sau Beneficiarilor vor fi accesibile tuturor entitatilor de mai sus. De exemplu, dupa expirarea termenului Contractului de Listing, informatia nu va mai fi furnizata/accesata de publicul larg.

Ce se intampla daca refuzati sa furnizati date cu caracter personal?

 • Daca nu alegeti sa oferiti orice informatii personale atunci cand sunt solicitate, este posibil sa nu puteti participa la anumite caracteristici personalizate pe site-urile noastre si sa aveti acces limitat la serviciile si ofertele noastre speciale. De exemplu, daca refuzati sa impartasiti adresa dumneavoastra de email, nu veti putea primi niciun newsletter si nu va veti putea inregistra pe site-urile noastre. Cu toate acestea, pentru a naviga pur si simplu in site-urile noastre si pentru a afla mai multe despre ofertele si serviciile noastre, nu trebuie sa ne oferiti nici un fel de informatii personale.

Drepturile utilizatorului

Drepturile referitoare la comunicarile de marketing

Aveti urmatoarele drepturi referitoare la primirea comunicarilor relevante de marketing:

Sa urmati instructiunile referitoare la dreptul de abonare/dezanonare la comunicarile noastre de marketing
Va rugam sa aveti in vedere faptul ca exista posibilitatea ca in cazul in care ati optat sa nu mai primiti comunicari de marketing, sa primiti totusi comunicari administrative din partea ACROPOLA Real Estate Brokerage, precum confirmari sau notificari legate de activitatile referitoare la contul dumneavoastra (de ex. schimbarea parolei).

Tehnologia specifica de tracking

ACROPOLA Real Estate Brokerage foloseste tehnologii de urmarire (Cookies, Adrese IP, fisierele jurnal), pentru a aduna anumite informatii, cum ar fi tipul de browser si sistemul de operare, pagina de trimitere, navigarea prin site-ul, domeniul de ISP, etc in scopul imbunatatirii utilizarii si functionalitatii site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii nostri utilizeaza site-urile noastre, precum si instrumentele si serviciile oferite. Tehnologiile de urmarire ne ajuta sa ne adaptam site-urile la nevoile dumneavoastra personale.

 • Cookies – Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza site-urile noastre, precum si instrumentele si serviciile oferite. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ofera o modalitate usoara si convenabila pentru noi de a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-urile noastre si de a face urmatoarea vizita mai placuta.
 • Adresa IP – Exista posibilitatea sa urmarim Internet Protocol (IP) pentru (printre altele): (i) depanarea tehnica, (ii) mentinerea sigurantei si securitatii site-ului, (iii) restrictionarea accesului la site-urile noastre pentru anumiti utilizatori, si (iv) intelegerea mai buna a modului in care site-urile noastre sunt utilizate. O adresa IP este un numar care este utilizat de computere in retea pentru a identifica computerul dumneavoastra de fiecare data cand va conectati la Internet.
 • Fisiere Jurnal – Noi (sau o terta parte in numele nostru) putem colecta informatii in forma de fisiere jurnal care inregistreaza activitatea site-ului si aduna informatii statistice despre obiceiurile de navigare ale utilizatorilor. Aceste intrari sunt generate anonim, si ne ajuta sa adunam (printre altele) (i) tipul de utilizator de browser si sistemul de operare, (ii) informatii despre sesiunea unui utilizator (cum ar fi URL-ul de pe care au venit, data si ora cand au vizitat site-ul, pagini de pe site-ul nostru pe care le-a vizitat si pentru cat timp), si (iii) alte date similare de navigatie sau click-stream. Noi folosim, de asemenea, informatii capturate in fisierul jurnal pentru studiile noastre interne de marketing si demografice, astfel incat sa putem imbunatati in mod constant si sa putem personaliza serviciile online pe care vi le oferim. Fisierele jurnal sunt utilizate numai intern, si nu sunt asociate cu nici un anumit utilizator.

Stocarea datelor cu caracter personal

 • ACROPOLA Real Estate Brokerage ia toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a proteja confidentialitatea si securitatea informatiilor dumneavoastra personale colectate de pe site-urile noastre, inclusiv informatii cu caracter personal. Aceste eforturi includ, dar nu sunt neaparat limitate la: (i) stocarea informatiilor dumneavoastra personale in medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public si care sunt accesibile numai angajatilor autorizati (ii) verificarea identitatii utilizatorilor site-ului inregistrati inainte de a putea accesa informatiile lor personale.

ACROPOLA Real Estate Brokerage poate retine informatiile cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le trimiteti prin intermediul acestui site web intr-o baza de date, cum ar fi baza de date cu clienti. Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate de catre ACROPOLA Real Estate Brokerage doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea raspunde intrebarilor sau rezolvarii anumitor situatii sau pentru a aduce imbunatatiri si servicii noi, supunandu-ne cerintelor legale si legislatiei in vigoare. Acest lucru inseamna ca este posibil sa va retinem datele cu caracter personal pentru o anumita perioada de timp chiar si dupa ce dumneavoastra incetati sa folositi serviciile ACROPOLA Real Estate Brokerage sau acest website. Dupa aceasta perioada de timp, datele dumneavoastra vor fi sterse.

 • Va reamintim ca aveti dreptul de acces la datele dumneavoastra personale, dreptul de opozitie,  dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei, de a va opune prelucrarii datelor si de a cere ca in orice moment datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie sterse, drepturi pe care le puteti exercita in conditiile legii.

Politica acordului de listare

 • Prin acceptarea acestor termeni si conditii va manifestati acordul privind introducerea datelor dumneavoastra si a proprietatii de vanzare/inchiriere in baza de date a ACROPOLA Real Estate Brokerage si in formele de publicitate utilizate incluzand: ziare si reviste de specialitate, site-uri de internet sau orice alta forma de promovare a proprietatii.
 • Acest acord nu stabileste nicio obligatie de plata anticipata din partea Vanzatorului/Locatorului acestia obligandu-se la plata unui comision in cota procentuala detaliata la urmatorul articol “ politica comisioanelor practicate” numai in situatia in care ACROPOLA Real Estate Brokerage identifica un potential cumparator/locatar si intre parti intervine o tranzactie imobiliara de tip vanzare/inchiriere.

Politica comisioanelor practicate

 • ACROPOLA Real Estate Brokerage practica o grila de comisioane diversificata in functie de natura si complexitatea tranzactiei. Pentru ca in majoritatea cazurilor comisioanele sunt confidentiale sau negociate va aducem in atentie faptul ca utilizand serviciile companiei noastre va asumati plata unui “comision de succes” in momentul in care noi determinam o tranzactie pentru dumneavoastra in oricare din situatiile in care sunteti clientul nostru ca: Vanzator/Cumparator; Locator/Locatar.
 • Comisioanele standard practicate pentru tranzactii imobiliare vanzari/cumparari pe raza municipiului Constanta sunt in cota procentuala de 2.5-4% (in functie de pachetul de servicii ales conform contractului). Pentru tranzactiile imobiliare vanzari/cumparari ce depasesc raza municipiului Constanta, comisioanele practicate sunt in cota procentuala de 3.5-5% (in functie de pachetul de servicii ales conform contractului).
 • Comisioanele standard practicate pentru tranzactii imobiliare inchirieri locator/locatar, sunt in cota procentuala de 50% -100%  (in functie de pachetul de servicii ales conform contractului) din valoarea chiriei lunare.

Date de contact

Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de afaceri si de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati la [email protected] sau puteti suna la 0241488288; 0737710990

Primiti de la Noi Sfaturile Gratuite ale Saptamanii!

INCEPETI DE AICI

Name *
Email *
Phone
 

ACCES INSTANT!